dilluns, 10 de novembre del 2008

Palles mentals

Hi ha gent que a més de masturbar-se pensant en algú, va i li envia un sms per dir-li. Així, com qui no vol la cosa. I no seria mala idea si l'enviador del missatge no tingués nòvia i a més recent. ¿Com és que els homes només pensen amb la neurona que tenen entre les cames? ¿Es pot enviar un sms a altes hores de la matinada per dir-li a algú que t'excites pensant que la tens al llit? Bé, que es pot, es pot, això és innegable. Però, ¿cal?

7 comentaris:

òscar ha dit...

més que el cal em preguntaria; què esperava ell com resposta? ...

un altre sms onanista?
una trucada eròtica dient que es desfeia per ell, entre d'altres coses?
que deixés llit calentet i sortís corrent a la recerca del mascle essamesero?

en fi. per tallar-li la ... línia telefònica!

Amèlia ha dit...

Doncs ni idea del que esperava. En qualsevol cas, si era una de les 3 opcions que em dónes, òscar, no n'hauria aconseguit cap. Per tallar-li, sí sí, ben tallada.

El Company de Venus ha dit...

Sense comentaris. I la clau és precisament aquesta: quina resposta esperava? Perquè el silenci potser el va destrempar...

Amèlia ha dit...

Això espero, company. Això espero...

dErsu_ ha dit...

Però... cal fer sempre només el que cal?

Lucrècia de Borja ha dit...

Segurament acabar la seua palla mental pensant que t'haurà agradat saber-ho i que tu també t'hauràs masturbat pensant en com ho feia ell. I ja de pas, que sàpigues qui li excites i potser, si tu estigueres interessada, tindre't a la llista d'amants/novies en espera per quan deixe a la que té.

ciber-besets

Amèlia ha dit...

Pobres, els homes... oi?