dilluns, 17 de novembre del 2008

Coses que m'agrada fer

M'agrada flirtejar una estoneta abans d'atacar. Algunes mirades, un somriure picant. Una mà sobre el braç, o al pit, accidental. M'agrada agafar la cara dels homes quan me'ls presenten i ens fem dos petons, just en el lloc on comença al coll, sota l'orella. És un raconet que em posa a mil. M'agrada passar la mà per la panxa ben fibrada d'un home. I posar el meu dit dins el seu melic. M'agrada treure-li la roba a poc a poc, descobrir parceles de la seva pell a mesura que queda al descobert. També m'agrada arrencar la roba amb fúria quan la passió apreta i no hi ha temps a perdre. M'agrada llepar. M'encanta llepar. I mossegar. És tan excitant dur l'home al límit del dolor, just on saps que si apretessis més faria mal, però no hi arribes. Els mugrons especialment. M'agrada menjar-la. Molt. I la cara que fan quan s'escorren, no té preu. M'encanta fer petons agressius, marranos, passionals. Com si fossin els últims. M'encanta follar.

6 comentaris:

El Company de Venus ha dit...

Carambes, Amèlia. Tota una declaració d'intencions i d'una sinceritat que fa perdre el món de vista, de debó.

Amèlia ha dit...

Gràcies. Espera't a la segona part: Coses que m'agrada que em facin.

òscar ha dit...

cronologia excel.lent: s'inicia amb el subtil flirteig i s'acaba amb la cirera del pastís.
quí diu que els dolços fan mal?

ps: per cert, a la paraula de comprovació, apareix un flamant "phoria" al que afegint-li un "eu" al davant definiria perfectament el moment postejat.
follem, follem que el món s'acaba!

Amèlia ha dit...

L'atzar, òscar, és de vegades subtil.

El Company de Venus ha dit...

Ostres, doncs ja ens podem anar calçant...

Hèctor ha dit...

Això de llegir aquest blog a una cafeteria amb el portàtil té aquestes coses, que per quan arriba la cambrera a dur-te el capuccino, et creues amb ella una mirada que no s'esperava i es ruboritza..

No li diré que era aquest post el que m'havia canviat l'expressió de la cara.. Demà potser tornaré hmm..

M'encanta!!